söndag 28 september 2008

söndag 21 september 2008

Summering Fryken

Dagens tävling blev tyvärr inställd pga, dimma. Så det blev gårdagens resultat som vart slutresultatet. Det var lite synd för vi hade gärna kämpat lite om förstaplatsen i touren.
Nu blev det No shit on the dragon som tog hem segern i touren , på samma poäng som oss. Men med en bättre topplacering än oss , så det var det som avgjorde i år. I Frykenfestivalen slutade vi på en tredjeplats ,helt godkännt. Priserna var riktigt bra i år , en HR 400 + suzuki 4 hk och tre guldrullar i andra pris i touren och 8 st ABU workhouse spön med 7000 syncro rullar + lite smått o gott i tredje priset på gäddfestivalen. Vi säger grattis till PIKE 2000 som tog hem totalsegern och pris för störst gädda =resa till Egypten, grattis även till NO SHIT ON THE DRAGON också för segern i Lake touren. Stort tack till Bengtssons cykel o service som har fixat allt perfekt i år.

Andra priset


Utförlig rapport kommer senare

Nervös


Linus fick dra lucky Looser priser ur lådan. Nöjd.

Uppskuten start


Kl 9 . 00 går starten om dimman släpper

Ser bra ut



lördag 20 september 2008

Grattis PIKE 2000


11.465 gr

På hemgång



turesson har 7 st gäddor än så länge. Dom vann ifjol o det ser ju bra ut i år med.



3e ca 3.5kg en halv timme kvar.



Ca 11.5kg grattis pike 2000. Själva har vi ej haft nåt mer.



2a ca 3.5kg



1a ca 6 kg blå Cisco viktigt.



Den berömda proppen


Måste ha en snabbare båt


Starten går





Kaptensmöte. Start kl 10



torsdag 18 september 2008

FRYKEN !!!


Då var det dax att tävla igen i helgen. Ska bli spännande ,för det är flera team som kan kamma hem Lake touren. Fisket på Fryken är väl inte det bästa ,men man vet ju aldrig. Det kan nappa ett monster i sista sekund, så det gäller att inte ge upp. Vi får se om fjolårets suveräner team Thuresson tar hem det i år igen, Följ med på bloggen i helgen och kolla hur det går

tisdag 16 september 2008

Lax kungen


Var uppe o kollade vid forshaga o träffade dansken jensen sk lax kungen. Han hade fått 2 lek färgade öringar igår. Ganska lyxigt liv o bo i bilen o bara åka runt o fiska. Så ska de va.

måndag 15 september 2008

GRATTIS !!!

Grattis till vinsten i NA,s fiskeliga Emil. Det var värt allt jagande på stor fisk i sommar:)
Här är hela sviten : gädda 9650 gr abborre 1310 gr gös 1900gr id 1620 gr mört 200 gr regnbåge 1032 gr och öring 270 gr . Nedan bilden på iden.


fredag 12 september 2008

Klassdraget

Den här veckan har Degerfors AFK i samarbete med sportfiskarna tagit med skolklasser ut på fisketur. Det fiskades 4 dagar tis-fre ,sammanlagt ca 140 barn ,dom fick alla varsit metspö med lina och flöte ,skänkt av sportfiskarna. Alf Sandberg och Håkan Talberg sa att det var mycket uppskattat av barnen. Det var många som fick fisk och tyckte det var skoj. Det var ett bra sätt att få ut dom på en fisketur och visa att det finns mer än bara datorer . Det kommer bilder på Degerfors afk´s sida inom kort. Bra jobbat ni alla som tog hand om barnen.

Klass draget



måndag 8 september 2008

Kallare idag. Bara 38 grader:)


Josefin o ida har gjort flätor.dom äR super nöjda. Idag körde vi en pool dag för att imorgon steka hårt vid havet.

lördag 6 september 2008

Poolen idag.


Barna kör kläder på i vattnet idag. otroligt varmt ca 45 i solen o 32 i vattnet. Allt är super. Vm kval ikväll. Blir stor bild:)

onsdag 3 september 2008

Nervösa



Nu drar vi



Några törstiga föräldrar väntar på flyget.



Snart drar vi. Ivriga barn.



TURKIET!!!

Idag sticker jag(Tomas) o barna till Turkiet med Robban i Team Gigant med familj o Micke Nord i Team nöörd med familj.....Ska bli hur djävla skönt som helst. Bara slappa o ta det lugnt o sola o bada o härja med ungarna o äta o dricka GÖTT!!!!!!!! Är ju inget kanonväder här hemma direkt....... ca 40 gr i turkiet blir lite bättre........ Ha de gött här hemma o tat lugnt med fisket..... Får se om de går o blogga från värmen..................... Tomas