onsdag 27 januari 2010

Säljes!


10 st trollingspön från abu . Workhorse 2 7 fotare. Ca 1.5 år gamla. Maila om intresse. Pris 2000kr ( tomas)

Nya spön.


Håller på o skiftar rullarna till de nya spön från vi skaffat från Wiggler. 7 fotare. Verkar grymma

lördag 23 januari 2010

Dåligt


Alkvettern har blivit en typisk gös sjö där dom små fiskarna försvinner och kvar blir några större . Förra årets botten notering på 7 hekto blev inte ens 5 hekto i år .men det brukar finnas dom som hittar dom där lite större .

Nöjd. Linus har fått igång dom lite



Tävling på alkvettern


Tredje serie tävlingen i år , så nu gäller det att kämpa.

fredag 22 januari 2010

En kul historia

Tre kvinnor samlas en kväll. En singel, en förlovad och en gift.De bestämmer att de ska testa hur man bäst förför en man. De bestämmeratt, samma kväll, ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och såska de ha välmålade ögon som är förföriska. I den utstyrseln ska de taemot gubben när han kommer hem.Dagen efter samlas de igen för att höra hur det gick.Singeltjejen: - Så fort han öppnade dörren och såg mig i läderbodyn ohögklackat skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger påraken, direkt på golvet...Den förlovade tjejen: - Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna ochsminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästannaken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. Närhan kom hem, öppnade jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under.Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick tillsovrummet och älskade två gånger på raken.Den gifta tjejen: - Ja du (med en besviken ton), jag tog också på migläderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände migsnygg.När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog tv-kontrollern ihanden och sa:- Hörru Batman, vad blir det för mat??

söndag 17 januari 2010

5:a


Det blev en femte plats iaf . Segrade gjorde jan erik Stange med vikten 5700 gr ,bra jobbat .

233 st


Blev det med en vikt av 3800 gr får se vad det kan räcka till.

Nu går starten


Men tyvärr lite för många på samma ställe

Nya tag


Det blev ingen rapport från Sållaren pga att det fanns inget att rapportera . Nya tag idag på nora sjön .

fredag 15 januari 2010

PIMPEL!!

Imorgon blir det pimpel både för Peter o mig. Peter ska till Sållarn o tävla o jag sticker med lilja till nåt hett regnbågsvatten.. har varit o är lite krasslig så det får bli båge för mig istället för o stressa runt o borra på vänern... Tror Peter vinner för han har fått insider tips.........

måndag 11 januari 2010

Dåligt med fiske !!!

Det har varit dåligt med fiske en tid nu. Det har mest varit skytteltrafik mellan vedboden och huset, för att hålla värmen. Men till kommande helg ser det ut att bli en tvådagars fiskehelg, med tävling på Sållarn den lördagen den 16/1 ( Vänern ) mer info på trekrokens hemsida.
På Söndagen den 17/1 är det dags för Nora rycket som ingår i örebro distriktets serie. Med mildare temperaturer ser det ut att bli en kanon helg. // Peter //