tisdag 8 juni 2010

Siljan till helgen


Nu till helgen är det del tävling 2 i touren. Den går på Siljan i dalarna. Peter får köra själv på söndagen men ska försöka hjälpa till på lördagen :) med lite gröna. . . . . . . .

8 kommentarer:

Anonym sa...

Cheeses my GOD! såg kommentaren till gäddfrågaren.. ni sa det själva: dubblemoral! folk som er stöter man på lite överallt, tyvärr! Ni snackar en jäävla massa skit! hur i h-te kan ni å ena sidan säga att ni vill ha ett hållbart fiske efter gädda, och samtidgt är ni med och plöjer upp gäddor i en tävling som motarbetar hållbart gäddfiske??! vi älskar att tävla säger ni :) det är upp till arrangören säger ni :) härre gud är ni seriösa i ert sätt att resonera? riktit jäävla pinsamma är vad ni är. Sluta spotta ur er massa floskler! Bojkotta catch-and-kill-tävlingar! Väx upp och börja använda lilla huvudet pojkar!
MVH er överman i livet, eric andersson

team topp sa...

Oj Oj Oj OJ Du var en riktig hårding !!!!Det är väl inte Eric i Vansbro???? Vi tänker INTE bojkotta dessa tävlingar!!!!Tycker det fortfarande är lika kul .... Alla stora fina gäddor över metern fotar vi o släpper tillbaka o får massa poäng på vilket är bra. Sen om du inte tycker vi är seriösa eller inte skiter ju vi fullständigt faan i..... mr överman!!!!

Anonym sa...

:) min avsikt är inte att vara hårding. Vill bara säga min sanning. Träffar jag på folk som inte riktit är kongruenta, då hjälper jag dom på traven.

Släppa i fina gäddor över metern säger du? nu snackas d skit igen mr skiter i mkt.
I siljan får du slå ihäl gäddor upp till 110cm el hur? jag vet även med 100% säkerhet att d va nån som slog ihjäl fisk över måttet förra året, för att ev få poäng. Inga namn nämnda såklart.

Budbäraren får alltid skit d vet du :)

Anonym sa...

Det var ett jävla gullande med dessa gäddor. Vad jag vet så har människan fiskat gädda i alla tider med ryssjor , nät och div utrustning . Har gäddorna tagit stryk av det ? Nej !! gäddan finns fortfarande kvar i varenda vattenpöl. Varför är det bara gäddan som det är så djävla synd om och inte mörtarna och all annan betesfisk som ni sumpar och sätter krokarna i ????
Använd stora huvudet istället innan ni går på andra Mr jävla överman.

team topp sa...

Hej Eric! Nu vet vi ju att det är just du Eric vilket underlättar lite..... Självklart bonka vi en gädda på siljan förra året som var knappt 1cm för lång vid invägning men när vi mätte i båten var den precis 110 cm så varför inte chansa på att den var ok. (Skäms vi inte ett dugg för. ) Sen undrar ju jag lite hur just DU Eric kan ha mage att vara ute o kritisera bonkare!!!! Hur är det med din egen dubbelmoral egentligen??? Åka upp på en fjällsjö och "vräka" upp ca 135 st röding på några timmar o bara vilja dra ännu fler!!!! Du säger att det inte är så många som gör så så då spelar det ingen roll...... Nu är det ju iofs "bara" röding vi pratar om o inte gädda men tycker ändå om man är ute o kritiserar måste man nog ha rent mjöl i påsen.../ Tomas

Anonym sa...

Till Eric A!! Hur orkar du?? Varför ska alla tycka så synd om gäddan? Nej , Slå ihjäl skiten och släng tillbaka dom så fåglar och kräftor mm kan äta sig mätta. Stå på er toppar o ta upp fler tveksamma gäddor./ slemdräparn.

team topp sa...

Hallå !! Nu börjar det urarta lite...... Bara för att Eric har en åsikt behöver han ju inte va en idiot..... denna diskusion kan nog hålla på hur länge somn helst men man måste ju få ha en åsikt.... Sen att han tycker vi är dumma i huvet spelar ju ingen roll.....(Han är inte ensam)Vi kommer ändå tävla o fiska så mycket vi kan o vill oavsett vad han tycker o skulle det bli catch and release på tävlingarna är väl det bra bara man finner ett riktigt bra poängsystem....Jag förstår samtidigt dessa "Gäddfanatiker" som i stort sett lever för att få stora gäddor men för det behöver de ju inte "klanka" ner på oss vanliga fiskare... / Tomas

Anonym sa...

http://www.letsfish.se/sv/storfangst